Sally Cosijns

Fractieleider Gemeenteraad

  • Geboortedatum:

    20 september 1976

  • Geboorteplaats:

    Deinze

In een unieke en zeer interessante uitgangssituatie bevindt zich onze vierde kandidate: geboren en opgegroeid in Machelen maar nu gehuwd met een echte Zultenaar Henk Vandaele en wonend in de deelgemeente Zulte. Sally genoot een graduaatopleiding scheikunde en is werkzaam in het AZ-Sint Lucas in Gent. Jarenlang was zij een vaste waarde binnen Chiro Machelen, ze onderhoudt daar trouwens nog steeds heel warme contacten met de vereniging en de oud-leidersgroep. Momenteel is onze bezige bij zeer actief binnen de ouderraad van VBS Zulte en het Kapelhoekcomité.
Sally is vooral begaan met de verkeersveiligheid in schoolomgevingen en houdt van een propere gemeente met goed onderhouden begraafplaatsen.

Favoriete plek in Zulte: oude spoorwegberm te Zulte (Koestraat)
Bucket list : weg uit de oppositie

Sally:

Je kan mij omschrijven als een gemotiveerde, gedreven persoon met het hart op de juiste plaats. Politiek is als het ware een microbe voor mij. Ik doe dit met hart en ziel en ben dan ook actief als gemeenteraad. Ik probeer vooral te luisteren naar de mensen en in de mate van het mogelijke op mijn doel af te gaan. Een lokaal veiligheidsbeleid.

Het blijven ondersteunen van het cultuur-verenigingsleven.
Een gemeente waar ELKE Zultenaar zich thuisvoelt, een luisterend oor bieden aan elke inwoner.
Het stimuleren en ondersteunen van jeugdwerk, omdat de jeugd de toekomst is.
Gezonde gemeentefinanciën

Een sportieve gemeente waar het goed is om wonen en leven.