Nathalie Colpaert

Lid dagelijks bestuur, Voorzitter Vrouw & Maatschappij

  • Geboortedatum:

    9 september 1969

  • Geboorteplaats:

    Deinze

Nathalie was reeds op jonge leeftijd actief als hoofdleidster van de KAJ, later actief lid van de vzw parochiale werken, vast bestuurslid van de ouderwerkgroep van de basisschool in Machelen en secretaris van de Gezinsbond.

Nathalie is geboren en getogen in Machelen en werkzaam als ergotherapeute bij het CAR Ter Kouter Deinze. Ze is bijzonder begaan met de sociale ontwikkeling van jonge mensen. Daarenboven ligt de gezondheid van de ganse gemeenschap haar nauw aan het hart. Het is haar bekommernis mensen zolang mogelijk in hun eigen huis te laten wonen.

Nathalie is een gedreven, empathische, zorgzame en dynamische vrouw. Als echtgenote van Steven de Willemacker, wiens familie niet enkel tot de grondleggers van het succesvolle Tobbedansen kan worden gerekend, maar ook voorzitter is van de funbikers, kan ze alvast rekenen op de steun van een geëngageerd thuisfront. Haar dochters Laura en Emma en zoon Maarten staan eveneens als één blok achter hun mama en steunen haar ten volle.

Guilty pleasure: Koffie met een stukje fondantchocolade
Favoriete plek in Zulte: Machelen omgeving oude spoorwegbrug
Bucket list: een lange fietstocht maken met de tandem
Favoriet Zults woord: ‘Moaln’

Nathalie:

Als Lokaal mandataris wil ik graag meedenken over en meewerken aan de evolutie van onze gemeente tot een goed gezinde gemeente. Op die manier wil ik bijdragen aan een nog leukere en gezelliger gemeente, waarin elke leeftijdsgroep zich goed voelt.
Samenwerken, verantwoordelijkheid en een positieve inzet is voor mij heel belangrijk.