Lies Cosaert

Lid Afdelingsbestuur, Bestuurslid

  • Geboortedatum:

    27 januari 1974

  • Geboorteplaats:

    Kortrijk

Lies is al 12 jaar politiek actief en is sinds 2017 OCMW-raadslid. Samen met het voltallige partijbureau streeft zij als ondervoorzitter naar het structureren van het plaatselijke bestuur zodat ieders capaciteiten optimaal renderen. Dit resulteerde reeds in de oprichting van een aantal subafdelingen waaronder de Zultse CD&V-jongeren alsook Vrouw en Maatschappij waarvan zij nog steeds ondervoorzitter is.. Lies staat open voor iedereen zijn mening en verliest het doel niet uit het oog. Zij streeft naar een duurzame, creatieve oplossing voor elk probleem.

Lies is dossierbeheerder Hospitaalplan CM te Gent en interieurarchitecte in bijberoep. Ze is gehuwd met Miguel de lathouwer en is mama van Kato en Pepijn

Haar belangrijkste doelstelling is om via open en duidelijke communicatie de politieke vraagstukken van gemeentelijk en algemeen belang aan te pakken.

Guilty pleasure : champagne-truffel-kaasfondue in de bergen eten,…
Favoriete plek in zulte : de kasteelstraat in olsene is haar favoriete plek omdat het een straat is met fantastische buren, samenhorigheid en behulpzaamheid. het is een mooi micro-beeld van hoe haar ideale zulte er zou uitzien.
Bucket list : een reis maken naar Nieuw-Zeeland. leren schapen scheren
‘t Zults woord : de zulle

Lies:

Samen met het voltallige partijbureau streef ik als ondervoorzitter naar het structureren van het plaatselijke bestuur zodat ieders capaciteiten optimaal renderen.

Dit resulteerde reeds in de oprichting van een aantal subafdelingen waaronder de Zultse CD&V-jongeren alsook Vrouw en Maatschappij waarvan ik nog steeds ondervoorzitter ben.
Mijn belangrijkste doelstelling is om via open en duidelijke communicatie de poli­tieke vraagstukken van gemeente­lijk en algemeen belang aan te pakken.