Catherine De Smet

Lid KVLV,Markant, Landelijke Gilde, Pasar, Gezinsbond, KWB, KVG, bestuurslid Vrouw en Maatschappij, voorzitter Beweging.net Olsene

  Voor Catherine is politiek helemaal geen ongekend gebeuren. Als dochter van de voormalig OCMW-voorzitter Andre De Smet heeft ze nog steeds een goede coach naast haar staan. De afgelopen zes jaar was ze lid van het vast bestuur binnen de OCMW-raad, na eerder een mandaat te hebben uitgeoefend als schepen van ondermeer cultuur en burgerlijk stand.

  Catherine beschikt over een graduaatdiploma economie en werkt nu reeds vele jaren als medisch secretaresse op de dienst radiologie in het St-Vincentius ziekhuis in Deinze. Ze is sterk geëngageerd binnen de CM en houdt van sociale contacten.

  Catherine wil zich in de toekomst vooral toeleggen op cultuur, toerisme, mobiliteit, natuur en burgelijke stand. Zorg dragen voor Zulte is haar dagelijkse drijfveer.

  Guilty pleasure : chocolaatjes eten
  Favoriete plek in Zulte: de meersen achter Boelaeken en kasteel Ter Lake
  Bucket list : op reis met de camper
  Favoriet Zults woord: ‘ne peltoo’

  Catherine:

  Mijn gedreven sociaal engagement voor een zorgzame samenleving is mijn politieke drijfveer, luisteren én helpen waar het kan. Inzet en vertrouwen in elkaar, samen zijn we sterker!

  Graag werk ik mee om de beleidsdomeinen van onze mooie gemeente Zulte verder uit te bouwen.